Kontakt: Cityvovvens Hundservice

Mobil: 070-649 67 65

Epost: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. Den här e-postadressen är skyddad från spam bots, du måste ha Javascript aktiverat för att visa det

Hemsida: www.cityvovven.se

Cityvovven's Hundservice riktar sig till dig som behöver hjälp med rastning av din hund dagtid, kvällar och helger. Du kan välja på månadsabonnemang från 2-5 dagar i veckan, 30 eller 60 minuter, 1 eller 2 rastningar per dag. Vi kan även hjälpa till med enstaka rastningar i mån av tid. Vi gör avdrag för röda dagar i månaderna. Vi har även en betalningsfri månad per år, för juli.

Din hund rastas själv i sitt eget tilldelade pass, eller i liten grupp. Vi har arbetat aktivt med professionell hundrastning i Stockholm sedan 2006 och har god vana av hundrastningsverksamheten och alla slags hundar.

Cityvovven's Hundservice startade upp juli 2009 och erbjuder nu hjälp med rastning på Kungsholmen, Södermalm och i Vasastan. Vi erbjuder även boxfri inackordering där vi tar emot endast 1 hund åt gången, i naturnära miljö i Upplands Väsby.

Läs mer om oss på vår hemsida www.cityvovven.se. Ni kan även mejla till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. Den här e-postadressen är skyddad från spam bots, du måste ha Javascript aktiverat för att visa det eller ringa på tel. 070-649 67 65 måndag-torsdag 16.30-18.00.

Litet urval av pass och priser (se vår hemsida för komplett info)
1 rastning per dag á 30 minuter 5 dagar/veckan 1495 kr
2 rastningar per dag á 30 minuter 5 dagar/veckan 2395 kr